Éles elmével rendelkezel, ha rájössz, mi a hiba a zöldségesnél

A zöldségesnél készült képen valami nagyon nem stimmel, de rájössz, mi a hiba?

Itt az ideje, hogy újra megdolgoztasd egy kicsit az elmédet, és megfejts egy izgalmas képrejtvényt, amivel fejlesztheted a logikád és megfigyelőképességedet. Éppen ezért érdemes minél több képrejtvényt megfejteni. De ha már gyakorlott vagy és rájöttél például arra is, hogy a két nő közül, melyik a szegényebb, akkor ez a feladvány sem fog gondot okozni!

Ezúttal egy zöldségesnél készült képen kell megkeresned, mi a hiba.

Kezdhetjük a kvízt?

Látszólag minden rendben van a zöldségesnél

A zöldségesnél látszólag minden teljesen normális, azonban két hiba is van a képen. Mivel nem egy nagyon bonyolult feladványról van szó, így csupán 5 másodperced van arra, hogy rágyere a megoldásra.

Sikerült? Nem? Mutatjuk a játék megoldását!

Sikerült megtalálnod?

Ha szeretnél még több képrejtvényt megfejteni, akkor itt találsz néhányat:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: