Te milyen gyorsan találod meg a 4 kivit a kivimadarak között?

Egy kis játékra invitálunk a hétvégi lazulás alatt, de készülj fel, hogy nem lesz egyszerű a megoldás! Ezúttal 4 kivit kell megtalálnod a kivimadarak között!

Ma egy mókás játékra hívunk téged, amiből kiderül majd, hogy milyen jól tudsz koncentrálni és fejtörőket megoldani. Legújabb képrejtvényünkben rengeteg cuki kivimadár lesz a fókuszban, illetve 4 kivi, azaz gyümölcs. Kezdődjön a játék!

Mutatjuk a feladatot:

Keresd meg a három kivit! / Fotó: Dudolf

Legújabb képrejtvényünkön négy kivit kell megtalálnod

Amikor játékra hívunk titeket, akkor azt szeretnénk elérni, hogy kicsit megtornáztassuk az agytekervényeiteket. Éppen ezért mindig nehéz feladatokat keresünk nektek!

A fenti képen tehát 4 kivi bújt el a barna kivimadarak között. Vigyázz, mert nagyon nehéz lesz megtalálni a madarakat, mivel a kivikhez hasonlóan barna színűek... Arról nem is beszélve, hogy nagyon aprócskák...

A legszemfülesebb rejtvényfejtőknek általában 12 másodperc alatt sikerül rátalálniuk a kivikre, neked vajon sikerül?

Induljon a keresés!

Íme a képrejtvény megoldása:

Sikerült megtalálni őket? / Fotó: Dudolf

Neked hány másodperc alatt sikerült megtalálnod a kiviket?

További kapcsolódó cikkeinkből:

Címlapfotó: Dudolf

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?