Nagy intelligenciára utal, ha megtalálod a kakukktojást a sajtburgerek között

Jöhet egy újabb képrejtvény, mellyel megdolgoztathatod az agytekervényeidet? Ezúttal a sajtburgerek között kell rálelned a kakukktojásra.

A különböző képrejtvények és optikai illúziók segíthetnek abban, hogy kicsit kizökkentsenek a napi rutinból, és új lendületet adjanak a nap közepén. A jelenlegi képrejtvény még a legprofibbakat is megzavarja, hiszen a sok-sok egyforma burger között egy kakukktojás bújt el. Neked sikerül megtalálnod, melyikük tér el a többitől?

Kezdődjön a játék:

Nagy intelligenciára utal, ha megtalálod a kakukktojást a sajtburgerek között

Tehát a feladat az, hogy megtaláld azt a burgert, mely eltér a többitől. Lehetséges, hogy a zsömléjére egy kis szezámmag került, de az sem kizárt, hogy másféle hús díszeleg benne.

Vizsgáld meg jól a képet, és keresd meg a kakukktojást!

Sikerült rálelned? Ne bánkódj, ha nem, mutatjuk a megoldást:

Bizony, ott a kakukktojás

Neked sikerült megtalálnod a többitől eltérő hamburgert?

További kapcsolódó cikkeinkből:

Forrásunk volt.

Kép: Brightside


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?