Te meg tudod mondani, melyik nő élt szegénységben?

A mai képrejtvény egy igazán izgalmas kérdésre keresi a választ: melyik nő élt egykor szegénységben?

Rendszeresen jelentkezünk izgalmas fejtörőkkel, mellyel megdolgoztathatod egy kicsit az agyadat. Általában a képrejtvényeinkben valamilyen tárgyra vagy élőlényre kell rátalálnod. Így történt ez legutóbb is, amikor 4 kivit kellett megtalálnod a madarak között. Most azonban egy kicsit más a helyzet, ugyanis két nő hűtőszekrényéből kell megállapítanod, melyikük volt egykor szegény!

Kezdődhet a játék?

Nézd meg alaposan a hűtő tartalmát

A képrejtvényhez hozzátartozik egy kis történet, mely könnyíthet rájönni a megoldásra. Egyikőjük egykor szegénységben élt, azonban nemrégiben megnyerte a lottót, és kifizette az összes adósságát.

Ha ezek alapján vizsgálod a képet, akkor már sokkal másabb, nem?

Így sem sikerült rájönnöd? Ne búsulj, mutatjuk a megoldást:

Igen, a szőke hajú nő élt szegénységben

A jobb oldali nő élt egykoron nélkülözésben, és hogy ezt kompenzálja, most rengeteg pénzt költ drága ruhákra és sokkal több ételt vásárol, mint amire egyedül szüksége lenne.

További kapcsolódó cikkeinkből:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.