Nyerj A nagy Gatsby DVD-t!

Repítsd magad a húszas évek Amerikájába, és ismerd meg Jay Gatsbyt, aki a titokzatos múlt és ismeretlen eredetű vagyon embere. Játssz velünk és nyerd meg A nagy Gatsby DVD-t!

1922 tavaszán járunk New Yorkban, a lazuló erkölcsök, a vibráló dzsessz, a szeszcsempész-birodalmak és égbeszökő kötvényárak dekadens játszóterén. Az amerikai álmot üldöző, szépreményű író (Tobey Maguire) a Közép-Nyugatról érkezik Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), a titokzatos milliomos szomszédságába, akinek birtokán végeláthatatlan estélyek zajlanak.

Miután Nick gyönyörű unokatestvérét, Daisyt (Carey Mulligan) és kékvérű férjét, Tom Buchanant (Joel Edgerton) Gatsby a bizalmasaivá fogadja, Nick egy tiszta álmokat dédelgető ember lehetetlen szerelmének szemtanúja lesz. Az F. Scott Fitzgerald örök érvényű regénye alapján készült A nagy Gatsby a modern idők küzdelmeinek állít tükröt ezzel a pazar vizuális utazással, amelyet Baz Luhrmann, a Moulin Rouge rendezőjének neve fémjelez.

Nézd meg a film előzetesét! >>

Játssz és nyerj!

Jay Gatsby egész életét arra tette fel, hogy visszaszerezze fiatalkori szerelmét. Minden tettét ennek rendeli alá, minden bűnét ezért vette magára. Amikor azonban találkozik végre a lánnyal és annak férjével, a történet egészen másképp alakul, mint annyi éven át tervezte. Kíváncsi vagy a történet folytatására? Válaszolj kérdésünkre és nyerd meg az 5 DVD egyikét!

Válaszolj helyesen kérdésünkre október 6-án éjfélig, hogy te is a szerencsés nyertesek között lehess. Sorsolás: 2013. október 7-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget >>

A romantikus történethez egy igazán különleges desszert dukál. A filmhez édes, könnyed macaronokat ajánlunk, ami első ránézésre csinos kis habcsóknak tűnik, de az íze tutira elvarázsol majd. Bújtasd őket dekoratív, elegáns dobozba, amit a NoSalty Webshopból tudsz beszerezni.

Macaron ajándékcsomag szett a NoSalty Webshopban

Címlapról ajánljuk

További cikkek