Nyerj Gin Kurzust!

Ha szeretnéd megtanulni a Gin Tonic készítés fortélyait, akkor játssz velünk és nyerj belépőt a szombati I. Gin Kurzusra a The Gin Shop Budapestbe!

"…mert kétféle ember létezik a világon. Aki szereti a Gin Tonicot, és aki nem kóstolt még igazit!" – így szól a Ráday utcában található The Gin Shop szlogenje, ami az egyik Európa három ginbárja közül.

Ennek az italnak komoly története, kultúrája van, és a belőle készített Gin Tonic is bőven túlmutat azon a longdrinken, amit ezen a néven ismertünk eddig.Levendula, zeller, citrus, rózsabors vagy éppen uborka, csak néhány a nem éppen szokványos összetevők közül.

A The Gin Shopban egy teljesen sajátos világ tárul elénk,az itt kapható 47 gin között pedig olyan ritkaságok is megtalálhatóak, mint a Monkey 47.

A hitelességre való garancia a hely egyik tulajdonosa és vezetője, Nagy Zoltán, aki a Boutiq’barral már nemzetközi szinten is bizonyított; többek között a világ 50 legelismertebb bárjai között tartja számon a neves brit szaklap, a Drink International.

A The Gin Shop kurzusokat is indít, ahol te is megtanulhatod a Gin Tonic készítés fortélyait! Az első tanfolyamot június 15-én tartjuk, a Gin Világnapja apropójából. Most akár ingyen is részt vehetsz rajta, ehhez nincs más dolgot, mint 2013. június 14. éjfélig helyesen válaszolni egyetlen kérdésre! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A gin világnapja a The Gin Shopban >>

Nyerj Gin Kurzust!

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek