Nyerj a Camping Laktózmentes sajttal!

Szereld fel a konyhádat a Camping Laktózmentes sajt termékcsalád segítségével! Válaszolj helyesen egy kérdésre, és praktikus konyhai eszközökkel lehetsz gazdagabb! (x)

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a Camping szuper ajándékait, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni egy kérdésünkre! Ha a megfejtésed jó, részt vehetsz a soroláson, ahol 3 db Sütinyalóka-készítő szettet, 5 db Citrusspray-t a NoSalty webshopból és 20 db Camping uzsonnás dobozt sorsolunk ki! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A megfejtéshez itt találsz segítséget >>

Miért a Camping sajt? Mert finom, krémes, gyengéd, laktózmentes!

A Camping Laktózmentes sajt termékcsalád válasz egy speciális igényre, és hiányt pótló újdonság a magyar piacon. Ez a termékcsalád megkönnyíti és „ízletesebbé” teszi az életét azoknak, akik laktózérzékenységük miatt mondtak le a selymes sajtkrémekről, a harapnivaló kockasajtokról vagy a sajtszeletekről. A mennyeien krémes és jellegzetesen Camping sajt ízvilágú termékcsalád nagyszerűen illeszkedhet a laktózmentes diétába, hiszen tejtermékként kalciumot, foszfort és D-vitamint is tartalmaz, laktózt viszont nem.

A világoskék színnel megkülönböztetett Camping Laktózmentes sajt termékcsaládnak 3 tagja van: a Laktózmentes tömlős sajtkrém (100 g), a Laktózmentes kördobozos sajt (140 g) és a Laktózmentes sajtszeletek (100 g). Akárcsak a Camping többi termékét, úgy a Laktózmentes termékcsalád sajtjait is bátran ajánljuk szendvicsekhez, melegszendvicsekhez, nassolni valónak vagy multifunkcionális konyhakész alapanyagnak szószokhoz, töltelékekhez vagy süteményekhez. Készíts Sajtkrémes-csirkés tortillát laktózmentesen vagy Sajtkrémes póréhagymát palacsintában! Ötleteket, recepteket itt találsz!

További információt a Camping termékekről itt olvashatsz >>

Ha laktózérzékeny vagy, itt találsz még segítséget >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek