Nyerj a Camping Laktózmentes sajttal!

Szereld fel a konyhádat a Camping Laktózmentes sajt termékcsalád segítségével! Válaszolj helyesen egy kérdésre, és praktikus konyhai eszközökkel lehetsz gazdagabb! (x)

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a Camping szuper ajándékait, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni egy kérdésünkre! Ha a megfejtésed jó, részt vehetsz a soroláson, ahol 3 db Sütinyalóka-készítő szettet, 5 db Citrusspray-t a NoSalty webshopból és 20 db Camping uzsonnás dobozt sorsolunk ki! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A megfejtéshez itt találsz segítséget >>

Miért a Camping sajt? Mert finom, krémes, gyengéd, laktózmentes!

A Camping Laktózmentes sajt termékcsalád válasz egy speciális igényre, és hiányt pótló újdonság a magyar piacon. Ez a termékcsalád megkönnyíti és „ízletesebbé” teszi az életét azoknak, akik laktózérzékenységük miatt mondtak le a selymes sajtkrémekről, a harapnivaló kockasajtokról vagy a sajtszeletekről. A mennyeien krémes és jellegzetesen Camping sajt ízvilágú termékcsalád nagyszerűen illeszkedhet a laktózmentes diétába, hiszen tejtermékként kalciumot, foszfort és D-vitamint is tartalmaz, laktózt viszont nem.

A világoskék színnel megkülönböztetett Camping Laktózmentes sajt termékcsaládnak 3 tagja van: a Laktózmentes tömlős sajtkrém (100 g), a Laktózmentes kördobozos sajt (140 g) és a Laktózmentes sajtszeletek (100 g). Akárcsak a Camping többi termékét, úgy a Laktózmentes termékcsalád sajtjait is bátran ajánljuk szendvicsekhez, melegszendvicsekhez, nassolni valónak vagy multifunkcionális konyhakész alapanyagnak szószokhoz, töltelékekhez vagy süteményekhez. Készíts Sajtkrémes-csirkés tortillát laktózmentesen vagy Sajtkrémes póréhagymát palacsintában! Ötleteket, recepteket itt találsz!

További információt a Camping termékekről itt olvashatsz >>

Ha laktózérzékeny vagy, itt találsz még segítséget >>

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Fagyi játékunk nyertesei<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-tu-nhien.html" rel="dofollow">:</a> Hummel gközelebb is gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! Péter<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-an-toan-o-dau.html" rel="dofollow">,</a> Kr?hnung Helga, Kitti Sz??ová, gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk <a href="http://www.datrang.net/dia-chi-tam-trang-toan-than-uy-tin.html" rel="dofollow">.</a> Hamarosan újabb játékot indítunk! gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-khong-bat-nang.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! elebb is gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-tham-my-vien.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-nhanh.html" rel="dofollow">?</a> újabb játékot indítunk! Péter, Kr?hnung Helga, Kitti Sz?? <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-sai-gon.html" rel="dofollow">.</a>

Törölt felhasználó

A takarók egyenként, névre <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-khoa-hoc.html" rel="dofollow">.</a> szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt <a href="http://giamcantanmo.com/giai-phap-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">.</a> a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól ?szig megfelel?ek akár <a href="http://giamcantanmo.com/lam-sao-de-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">:</a> alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-tai-tphcm.html" rel="dofollow">.</a> Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babái is, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-sau-khi-sinh.html" rel="dofollow">.</a> <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-de-lam-co-dau.html" rel="dofollow">.</a><a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-danh-cho-nam.html" rel="dofollow">.</a>

Címlapról ajánljuk

További cikkek