Nyerj befőzőautomatát!

Szereted az ízes befőtteket, savanyúságokat, lekvárokat, ivóleveket? Most nyerhetsz egy Weninger befőzőautomatát, ha helyesen válaszolsz egy kérdésünkre! (x)

Játssz és nyerj!

Végre lehet egy saját Weninger Befőzőautomatád! Válaszolj a kérdésünkre, és eme értékes nyereménnyel lehetsz gazdagabb! A játék 2013. június 3-tól 2013. június 16án éjfélig tart, sorsolás 2013. június 17-én! A Weninger BT. a helyes megoldást beküldők között kisorsol egy fantasztikus befőzőautomatát! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A kérdés megválaszolásához itt találsz segítséget! >>

Miért fantasztikus a Weninger befőzőautomata?

A Weninger konyhai befőzőautomata az egészséges, kényelmes és takarékos befőzés elengedhetetlen főszereplője. Segítségével megvalósulhat minden háziasszony álma: gőz nélkül, rendkívül egyszerűen, tartósítószer és akár cukormentesen, a beállított program alapján végzi a gyümölcsök és zöldségek dunsztolását. A minőség állandó és garantált!

A külföldön már jól bevált, német háztartási készüléket a Weninger BT. Magyarországon már 15 éve forgalmazza.

A befőzőautomata rendkívül sokoldalú: gyümölcsök, zöldségfélék és savanyúságok befőzésére, lekvárok, készételek – például húsok, levesek, sültek – tartósítására is alkalmas. Emellett a készülék használható még meleg italok, például tea, forralt bor készítésére és melegen tartására, illetve külön kiegészítőkkel, rostos ivólevek készítésére és lekvárok főzésére. A befőzőautomatával az egész befőzés leegyszerűsödik és gyorssá válik, s ami nagyon fontos: az egészségünkre ártalmas tartósítószer nélkül készíthetjük el befőttjeinket és savanyúságainkat, megtartva így azok eredeti ízét és vitamintartalmát. Cukor helyett akár mézet, nádcukrot, gyümölcscukrot, édesítőszert is használhatunk, vagy natúr állapotban is tartósíthatunk kisgyerekek és cukorbetegek számára.

Az automata gyorsaságát bizonyítja, hogy kevesebb, mint egy óra alatt elkészíthetjük vele a befőtteket, savanyúságokat. A program lejárta után nem kell száraz dunsztba tenni üvegeinket.

Élj a lehetősséggel és tedd élménnyé a befőzést, melynek „gyümölcseit” az egész család élvezni fogja! (x)

Ismerkedj meg a Weninger befőzőautomatákkal! >>

Nyerj Weninger befőzőautomatát!

Címlapról ajánljuk

További cikkek