hozzászólások (2)

leírás

A gyümölcscukor a legédesebb ízű cukor, édesebb a répacukornál is, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40 %-kal kevesebb is elegendő. Ezáltal csökkenthető az energia bevitel.
Természetes formájában a gyümölcsökben és mézben található. A gyümölcscukor fogyasztása hozzájárulás az egészségesebb táplálkozáshoz.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen lezárva, a konyhaszekrényben.

Gyümölcscukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        DAndrás
        DAndrás szo, 2013-02-16 17:31

        Szia!
        Cukorbetegek is fogyaszthatják, de számukra gyümölcscukorból és szorbitból napi 30 gr-nál több nem ajánlott.