Vannak a nyárnak kizárólagosan szezonális alapanyagai, amelyek mindössze pár hétig tartanak velünk, majd olyan gyorsan eltűnnek, ahogy felléptek a porondra. Szerencsénkre mások szeretnek egy kicsit tovább maradni, még akár az ősz első hónapját is együtt töltik velünk, hogy addig is főzhessünk, alkothassunk velük. Persze örökre maradni ezek sem tudnak, így most, a szeptember-október váltás előtt ragadjuk meg az utolsó utáni lehetőséget, és tegyük el a legkitartóbb nyári alapanyagokat az alábbi tartósítási technikákkal.
Nézd meg galériánkban az utolsó nyári alapanyagok tartósításának módszereit!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További tartósítótippeket találhatsz itt: