Nyaralj a Hotel Európa fitben!

Válaszolj 3 kérdésünkre, és nyerj exkluzív, kényeztető hétvégét félpanzióval a Hotel Európa fit****superior-ba! Ha Fortuna kegyes lesz hozzád, felejthetetlen napokat tölthetsz el Hévízen!

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a Hotel Európa fit****superior fantasztikus nyereményeinek egyikét, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdéseinkre, és a helyes megfejtést elküldeni a jatek@nosalty.hu e-mail-címre 2013. május 26. éjfélig! A játék 2013. május 13-tól május 26-ig tart, sorsolás 2013. május 27-én! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék kérdései

Hány éves korig ingyenes a szállás félpanzióval a szállodában?

  1. 5
  2. 10
  3. 8

Nyáron ismét megrendezik a szállodában a színi napokat gyerekeknek. Kik lesznek a sztárvendégek?

  1. Szulák Andrea, Náray Erika, Szabó Dávid, Bereczki Zoltán
  2. Janza Kata, Oszvald Marika
  3. Szabó Zsófi, Kiss Ramóna, Ábel Anita

Milyen gasztronómiai napokkal várják a nyáron érkező vendégeket?

  1. francia napok, tengeri finomságok hétvégéje
  2. paradicsomból készült fogások
  3. olasz tésztakülönlegességek, könnyű, nyári, amerikai finomságok hétvégéje

Egy kis segítség a megfejtéshez >>

Íme, a nyeremények!

A fődíj egy 5 napos, 4 éjszakás exkluzív nyaralás félpanzióval a Hotel Európa fit****superior-ban! A szálloda éttermében bőséges vitál-büféreggelivel és büfévacsorával várnak, magyaros, nemzetközi és vegetáriánus fogásokból válogathatsz! Ott-tartózkodásod alatt szabadon használhatod az uszoda- és szaunarészleget! Megmártózhatsz a vadonatúj wellness medencében, az élményfürdőben, a gyógymedencében, a whirlpoolban, a kültéri és a beltéri úszómedencékben és az Acapulco családi élménymedencében! De kipróbálhatod a Kneipp taposót, a modernizált szaunavilágot, a pihentető jóga- és relaxációs teret, ingyenes szabadidős és aktív programokon vehetsz részt.

A 2. díj 25% kedvezmény bármely szabadon választott Hotel Európa fit****superior csomagajánlat árából, a 3. nyeremény pedig 15% kedvezmény!

Hotel Európa fit****superior

A Hévíz szívében elhelyezkedő négycsillagos szálloda ideális választás a családok számára! Kültéri és beltéri élmény- és úszómedencék, megújult szaunavilág szaunaceremóniákkal, gasztronómiai sokszínűség, exkluzív medical wellness és szépségszolgáltatások, sport és animációs programok csábítanak egy igazán könnyed és pihentető nyaralásra! (x)

Látogass el a Hotel Európa fitbe! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek