Minden, amit tudnod kell a Nosalty Élményfőzés kezdeményezésről

Új irányt mutat az online termékek piacán a Nosalty. Az Élményfőzés projekttel vezeti be innovatív üzleti modelljét a népszerű gasztromagazin.

Folytatja a gasztrotársadalom közösségépítését a Nosalty, amely az Élményfőzés elnevezésű projektjével a hazai piacon egy teljesen új és egyedi formátummal jelentkezett. A kezdeményezés a tartalmi újdonságok mellett egy hosszú távon is működő, innovatív üzleti modell bevezetését is jelenti, illetve így kívánja csökkenteni az ingyenes tartalomszolgáltatókra jellemző általános piaci kitettséget. A felületre regisztrálók az ország bármely pontjáról csatlakozhatnak az „online konyhákban” zajló programokhoz.

Minden, amit tudnod kell a Nosalty Élményfőzés kezdeményezésről

A Nosalty számára az innováció, valamint a termékfejlesztés mindig kiemelkedő szereppel bírt, ám amellett, hogy a szerkesztőség folyamatosan frissülő tartalmakat készít az olvasók számára, rendszeresen indít közösségépítő programokat is. Tavaly, a Házimenza elnevezésű projekt során bebizonyosodott, hogy van igény az otthoni közös főzésekre, és a hasonló, élményalapú programokra. Ennek fényében hívta életre legújabb, regisztrációs díjhoz kötött kezdeményezését Magyarország piacvezető online gasztromagazinja.

A résztvevők az „online konyhákban” olyan hírességekkel főzhetnek együtt élőben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóri vagy éppen Sass Dani

A most induló Élményfőzés projekt azért is egyedülálló, mert ingyenes tartalomszolgáltatóként, a hirdetői piacon alapuló üzleti modellünk mellé tudtunk találni új bevételi forrást. Nálunk a tematikából adódóan a klasszikus fizetőkapus modell, a Paywall nem feltétlenül működőképes, de egy ilyen szolgáltatás esetében számíthatunk olvasói árbevételre. Ezt az első pár nap eladási adatai már alá is támasztják

nyilatkozta Krankovics Béla, a Nosalty digitális lapigazgatója

Az Élményfőzés projekt során öt hétvégén keresztül öt ismert ember készít el egy-egy ízletes, laktató, és nem utolsó sorban egészséges fogást. A résztvevők az „online konyhákban” olyan hírességekkel főzhetnek együtt élőben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóri vagy éppen Sass Dani. A Knorr támogatásával megvalósuló programsorozathoz az ország bármely pontjáról lehet csatlakozni, csupán egy szimpatikus receptet, valamint a kedvenc sztárt kell kiválasztani.

Készíts Steiner Kristóffal tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával

A hozzávalókat házhoz szállítják, így a résztvevőnek nincs más dolga, mint a saját konyhájából online csatlakozni a főzésekhez. A receptek alapanyagait a jövő élelmiszereiből válogatják össze. Az élelmiszerek minősége kiemelten fontos, ezt pedig a projekt logisztikai és beszállítópartnere, a NekedTerem Magyarország Kft. biztosítja. További részletek az Élményfőzés platformján.


Tudj meg még többet az Élményfőzés projekthez kapcsolódó eseményekről:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...