Indul az Élményfőzés – 5 gasztroblogger vár élőben a konyhádban

Szívesen főznél együtt Steiner Kristóffal, Gáspár Beával, Sztarenki Dórival, Fancsikai Eszterrel vagy éppen Sass Danival? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! (x)

Legtöbben tudatában vagyunk annak, mennyire fontos az, milyen ételt választunk, és hogy a jelenben meghozott döntéseink, választásaink a jövőnket is befolyásolják. A „jó ételek” fogyasztása elengedhetetlen a hosszabb, egészségesebb élethez. De amit (t)eszünk, nemcsak a saját jövőnk szempontjából fontos, hanem bolygónkra is hatással lehet.

Az elfogyasztott élelmiszereink 75 százalékát mindössze 12 növény- és 5 állatfaj teszi ki. Ha ilyen kevés fajta ételt eszünk újra és újra, azzal egyrészt kihagyunk sok finom ízt és tápanyagot a táplálkozásunkból, másrészt rossz hatással lehetünk a növénytermesztéshez szükséges talajra is.

A bolygónknak a segítségünkre van szüksége, és mindannyiunk előtt ott van az egyszerű megoldás: a tányérjaink!

A közös élmények összehozzák az embereket, egy hangulatos közös főzés pedig különösen erős közösségkovácsoló hatással bírhat. A Nosalty és a Knorr Élményfőzéssel egybekötött sorozatában most úgy főzhetsz együtt, élesben a hazai gasztronómiai élet kedvelt arcaival, hogy még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz számítógépedről vagy mobiltelefonodról.

Légy része te is az Élményfőzésnek! Kattints ide, és tudj meg még többet az eseményről!

A hazai piacon eddig még nem látott, egyedi és innovatív Élményfőzés során a Nosalty konyhastúdiójában 5 hétvégén át 5 ismert magyar ember veszi kezébe a fakanalat, és készít el egy-egy ízletes, színes, laktató, és nem utolsó sorban egészséges fogást.

Receptjeink alapanyagait a jövő élelmiszereiből válogatjuk össze, mert hiszünk abban, hogy kisebb változtatásokkal jelentős változást hozhatunk létre, és új ízeket ismerhetünk meg. Egyszerű, apró lépések: több zöldség, kevesebb hús, hüvelyesek és magok szélesebb választéka.

Hogyan kerülsz TE a képbe?

Nagyon egyszerűen, hiszen velük főzhetsz te is, ráadásul az ország bármely pontjából csatlakozhatsz! Nincs más dolgod, mint jelentkezni az általad választott Élményfőzésre (akár mind az 5 alkalomra), mi pedig minden szükséges alapanyagot elküldünk neked!

A jövő élelmiszereinek dobozában összesen négy főre készítünk nektek össze alapanyagokat, így akár a hétvégi családi, vagy baráti vacsorát is elkészíthetitek Élményfőzésünkön! A dobozban a NekedTerem jóvoltából a legfrissebb, hazai alapanyagokat találod majd, hiszen a tudatos étkezés nem csak a minőségi élelmiszereken, de azon is múlik, milyen messziről - vagy éppen közelről kerülnek asztalunkra a helyi termelők portékái.

A dobozban minden alapanyagot megtalálsz!

Ezután már csak kedvenc hírességed főzésének időpontjáig kell várnod, amihez könnyedén tudsz csatlakozni az általunk küldött linken keresztül. A linkre kattintva azonnal beléphetsz az exkluzív videóbeszélgetésbe, és már kezdődhet is a nagy főzés!

Kik főznek nálunk?

  • Gáspár Bea (2021. október 23.) – Hajdinás kölesfasírt zöldfűszeres mártogatóssal
  • Fancsikai Eszter (2021. november 6.) – Kókusztejes vegán harira
  • Sztarenki Dóri (2021. november 13.) – Céklás rizottó fűszeres, diós morzsával
  • Steiner Kristóf (2021. november 20.) – Taco feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával
  • Sass Dani (2021. november 27.) – Hagymás sültbrokkoli-krémleves

Tegyünk egy lépést az egészségesebb élet felé! Az Élményfőzésekre szombatonként kerül sor, kiválasztott szakácsod workshopjára legkésőbb az adott hét hétfőjéig tudsz jelentkezni, tehát ha például Gáspár Bea élményfőzésére jelentkeznél, részvételi igényedet október 18. hétfőig tudod leadni.

Egy Élményfőzés ára 9900 forint, mely tartalmazza az alapanyagokkal teli csomagot és annak szállítási költségeit, valamint a linket, mellyel csatlakozhatsz a videóchathez. Szívesen csatlakoznál az összes Élményfőzéshez? Jelentkezz mind az 5 alkalomra 4 áráért 20%-os kedvezménnyel most 39 600 forintért!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek