Egy nő táska nélkül meztelen!

Érthetetlen, hogy a férfiak hogyan képesek mindent a nadrágzsebeikbe gyömöszölni, amikor a nőknek egy feneketlen mélységű kisbőrönd kell a komfortzónához. (x)

Aki eddig úgy érezte, még nem találta meg az igazit, az ne hagyja ki a Tschibo legújabb táskakínálatát. Remek formák, pompás színek a praktikusság és a tartósság jegyében. Ízelítőnek itt van 3, általunk kiemelt darab, és ez még csak a jéghegy csúcsa, érdemes végignézni a legújabb táskatrendet a Tchibo webshopban.

Bevásárlókosár és -táska 4495 Ft-ért.

Imádnivaló lehet ezzel járni a szombati piacra! Zamatos zöldségek, gyümölcsök, friss húsok, háztáji tojás jól megférnek egymás mellett, és egy ilyen praktikus szett segítségével mindent könnyedén haza is tudunk szállítani. A rendkívül könnyű kosár üres állapotban összecsukható, és bele tudjuk tenni a táskába. Ez is könnyen tisztítható anyagból készült, és meglepően erős, 20–25 kilót is elbírnak egyenként. Az biztos, hogy nem csak egy szezonban állnak helyt!

3 rekeszes bőrhatású válltáska 8995 Ft-ért.

Kiváló minőségű, bőrhatású anyagból készült ez a trendi narancsszínű táska, ezért nem fog fájni senki szíve sem egy valódi bőrtáskáért ennek az árnak a többszöröséért. Nagyon jó a belső elosztása is: a 3 főrekeszből kettő mágneses patenttel záródik, a harmadik kétutas cipzárral. A rövid füleinek köszönhetően akár kézitáskaként is hordható.

Variálható külsejű bevásárlótáska 4.995 Ft-ért.

Egy újabb praktikus és minőségi kivitelezésű darab, aminek külső formáját a patentok segítségével variálhatjuk. Strapabíró, letörölhető külső anyagból készült, kívül bőrhatású rátétek díszítik. (x)Nézd meg a legújabb táskatrendeket a Tchibo webshopban!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!