Magyar keramikusművészek táljait használja Nigella Lawson

Hoppá! Úgy tűnik, az angol sztárszakács egy magyar márka kerámiatáljait használja ételfotói elkészítéséhez. A keramikusművészek különleges darabjait nemcsak hogy megvásárolhatod, de akár te magad is elkészítheted!

Nigella Lawson napi rendszerességgel tölti fel receptjeit Instagram-, valamint Facebook-oldalára. Ezek között a fotók között rengeteg tésztakülönlegességet, húsételt és zöldséges mártogatóst találunk, ráadásul nemcsak az ételek, de a fotózás során felhasznált edények, tálak is külön megérnek egy misét!

A szemfüles magyar követők most egy igazán speciális tálra lehettek figyelmesek, ugyanis Nigella a múlt szombaton egy magyar keramikusművész-páros egyedi táljába tálalta különleges tengerisünös tésztáját.

Az egyedi tál Neuvirth Judit és Födő Gábor kezének munkáját dicséri, a néprajzzal és képzőművészettel foglalkozó páros évek óta sikeresen viszi közös, Apacuka Ceramics névre keresztelt vállalkozását, mely nemcsak egyénre szabott kerámiák készítésével foglalkozik, saját alkotóterükben bárki elkészítheti saját, egyedi formájú, mintázatú és színű kerámiáját.

Az Apacuka munkásságára Nigella már korábban is felfigyelt, 2017-ben megjelent At my table című könyvében ugyanis csak Judit és Gábor kerámiatáljait használta a képes illusztrációkhoz.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek