Less be a Hollywood-i álompár, Justin Timberlake és Jessica Biel otthonába

A New York-i lakás elég kapós, hiszen Justin Timberlake és Jessica Biel szuperlakása, korábban már egy másik híres sztárpár, Ryan Reynolds és Blake Lively otthona is volt. 

Jessica Biel és Justin Timberlake házassága botrányoktól mentes, a színészpár csendben éli családi életét, négyéves kisfiúkat, Silast is csak ritkán mutatják meg a nagy nyilvánosságnak. Kivételesen most bekukkanthatunk a három hálószobás és három fürdőszobás New York-i apartmanjukba, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra.

A lakás minden egyes pontja a kényelmet szolgálja lakóinak, ahol az óriás terasz csak egy kis plusz a luxus körülményekhez.

A nappali, óriás L alakú kanapéjával, a sarokba beállított zongorával és a csodálatos kilátással együtt valami egészen pazar harmóniában van. Ebben az elegáns térben kapott helyet az étkezőasztal is, ami egy viszonylag egyszerű darab. Jó ötlet volt ezt az egyszerűséget egy, az asztal közepére helyezett, nagyobb vázával kompenzálni.

Nem okoz nagy meglepetést a konyha

A trendeket az A-listás hollywoodi sztárok sem hagyják figyelmen kívül. Épp azért kevésbé meglepő, hogy a konyhában a fehér az uralkodó szín, letisztult, minimalista konyhabútorral, viszonylag nagy, kényelmes térrel.

Sokkal izgalmasabb a fürdőszoba, ahol a szabadon álló kád és az óriási üvegablak csak tovább emeli a lakás fényét.

Bevalljuk, itt mi is szívesen zárnánk a napot!

A lakás egyébként eladó, aminek eladási árát most 8 millió dollárról, 6 millióra csökkentették. Az épülethez tartozik még egy 24 órás portaszolgálat, közösségi kert és fitneszközpont is.

Költöznétek? Mi igen, nem kérdés!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: gettyvia

Címlapról ajánljuk

További cikkek