4 trükk, ha mindig megreped a virsli főzéskor

Ha sokszori kísérlet ellenére neked is gyakran szétrobban a főzővízben a virsli, akkor segítünk néhány tuti tippel, hogyan tudod ezt orvosolni. Tökéletes, repedésmentes virslifőzési trükkök jönnek Napi Tippünkben!

Igazán egyszerű konyhai trükkökre éhezel, amikkel repedésmentesen tudod tálalni a virslit a tányérra? Akkor ez a cikk neked szól, mert most megosztunk veled 4 tippet, ami segít, hogy többé ne robbanjon szét főzés közben a virsli!

Forrásunk volt.


Konyhai tippek, amelyek megkönnyítik a munkát:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek