Ettől lesz sokkal finomabb a sütésmentes tortaalapod

A sütés nélküli torták alapja általában kekszből és vajból áll – ez az egyszerű, két hozzávalós kekszalap önmagában is isteni, persze van még hová fokozni. A Napi Tipp meg is mutatja, például hová.

Amikor sütés nélküli sajttortát, túrótortát vagy csokoládés pitét készítünk, több alap közül is választhatunk, amibe később a krémet öntjük. Ha tényleg teljesen ki akarjuk kerülni a sütés maceráját, essen a választásunk az egyszerű, de nagyszerű kekszalapra, vagyis porrá tört keksz és olvasztott vaj keverékére. Ez így, magában is ízes, omlós „tésztát” képez (főleg, ha jó minőségű kekszet és vajat használunk), azonban néhány apró kiegészítéssel egészen istenivé, felejthetetlenné tehetjük szerény kekszalapunkat.

Nézd meg galériánkban a kekszalap feljavításának lehetőségeit:

Receptek, amelyekben kipróbálhatod a tudást:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több furfangos konyhai tipp vár rád:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...