5 hiba, amitől nem sül aranybarnára a padlizsánod

Egész évben, de nyáron kifejezetten sokszor sütünk padlizsánt – mindegy, hogy salátába, tésztába vagy szendvicsbe pakoljuk a szeleteket, kockákat, ezek akkor a legfinomabbak, ha puhára és aranybarnára sülnek. A Napi Tipp most azt mutatja be, milyen hibák akadályozzák meg ezt.

A padlizsán egy kényes alapanyag, főleg, ha sütésről van szó – amikor olajban próbáljuk aranybarnára pirítani a szeleteket/darabokat, ütközhetünk némi ellenállásba. Ugyanis van, hogy a padlizsán nagyon lassan sül, beszívja az összes olajat, közben pedig a világért sem akar színt váltani, hóka marad, és tocsog a zsírban. Szerencsére könnyen orvosolható helyzet ez, a sikerhez elég csupán az alábbi tényezőkre figyelni.

Nézd meg galériánkban, miért nem sül meg rendesen a padlizsán, a tippekért kattints a képre!

Sült padlizsános finomságok, amiket feltétlen készíts el:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekért kattints ide:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!