Idén a nagyszülőkkel nyaraltok – irány Gyula!

A pandémiás helyzet sajnos számos nehézséget okozott a családokban – itt egy nagyszerű, pénztárcabarát megoldás...irány Gyula! (x)

Az elmúlt hónapokban a pandémiás helyzet számos nehézséget okozott a családokban. Sok szülő nem teheti meg, hogy hosszabb időre szabadságra menjen ezen a nyáron, de a gyerekek sem lehetnek folyamatosan óvodában, iskolai felügyelet alatt vagy táborban. Persze, ahol vannak nagyszülők, ott jobb a helyzet, de ők is megérdemlik a pihenést. Az így kialakult helyzetre kínál pénztárcabarát megoldást a gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet & Hotel, ahol felkészülten várják a családokat.

„Nyaralunk a nagyiékkal” nevű csomag foglalása estén a gyerekek részére napi 4 órában kínálnak animációs lehetőséget a szállodában. Így, míg a gyerekek az animációs programokon szórakoznak, addig a nagyszülőknek lehetőségük van a gyógyvizes medencében vagy a fürdőgyógyászati kezeléseken részt venni. Persze olyan közös programokat is kínál a szálloda, mint a családi kincskeresés vagy az aquafitness, amelyben egész életre szóló élményeket szerezhet a család apraja-nagyja. S, hogy a szülők se maradjanak ki teljesen a nyaralásból, a lefoglalt csomag mellé kedvezményesen foglalhatnak hétvégére egy plusz szobát, hogy csatlakozhassanak szeretteikhez. A Hőforrás Hotel a „Nyaralunk a nagyiékkal” csomaghoz és a hozzá csatolt szobához késői távozást biztosít, így utolsó napon 12 óráig maradhatnak a szállodában.

Tudj meg még többet a Hőforrás Hotel „Nyaralunk a nagyiékkal” csomagjáról itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek