Nagyiprojekt-sorozatunk legújabb részében ismét két nagymama sürgölődik a konyhában. A két barátnő, Erzsók és Kata egy rehabilitációs intézetben ismerkedtek össze, barátságuk pedig azóta is rendszeresen összehozza őket – igen gyakran a konyhában találkoznak, ahol a finom falatok mellett a jókedv is mindig garantált. Ezúttal a nagyik töltött édesburgonyát készítettek, ráadásul kétféleképpen: zöldséges és gombás változatban.
Erzsók és Kata receptjéhez csupán néhány hozzávalóra van szükség, és mindkét verzió teljesen vegán.
A töltött édeskrumplik tele vannak vitaminokkal, nagyon tartalmasak, és gyorsan összedobhatóak, így igazi jolly joker válhat belőlük a mindennapokban. Ráadásul a kikanalazott édesburgonyának sem kell kárba vesznie, hiszen Erzsóknak és Katának van egy remek tippje: másnap készíthetünk belőle krémlevest!
Nézd meg videón, hogy készültek a finomságok:
A vegán töltött édesburgonya teljes receptjét mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több nagyiprojekt itt: