Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagy változás jön a Tesco áruházakban

Kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe a Tesco áruházakban.

Teljesen átalakítják a Tesco áruházakat. Matt Simister, a Tesco közép-európai igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta, hogy a vásárlók a nagyobb alapterületű hipermarketek helyett inkább már a kisebb boltokat preferálják, ezért van szükség az áruházak átalakítására. 

Az áruházlánc új üzletpolitikája a nagy alapterületű áruházak stratégiai átalakításáról szól, a nagy áruházakban megszüntetik a nem jól teljesítő területeket, például a műszaki termékek értékesítését – írja a 24.hu.

A Tescókban kisebb lesz az eladótér, a kihasználatlan területeket pedig bérbe adják más boltoknak. A budaörsi hipermarketben például a korábban 16 ezer négyzetméteres áruház eladótere 6300 négyzetméterre csökkent, a többi területen pedig többek közt posta, éttermek, butikok, gyógyszertár és pénzváltó kapott helyet. A vezérigazgató szerint a szinte bevásárlóközponttá alakított hipermarket sokkal vonzóbb a vásárlóknak. 

Újabb áruházak nyitását a 2015 óta tartó átalakítások miatt most nem tervezik, inkább már a meglévő boltokat fogják fejleszteni.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!