Ezekkel a celebekkel találkoztunk a Gourmet fesztiválon

A hétvége főszereplője minden kétséget kizáróan a Gourmet fesztivál volt, melyen számos magyar celebritás is részt vett, az eseményt pedig sokan dokumentálták is.

Sör, sercli, paprika, ez a három alapanyag volt az idei Gourmet Fesztivál tematikája, melyből számos magyar étterem és cukrászda készített kimagaslóan ízes, mutatós fogásokat. A négynapos eseményen a magyar és nemzetközi szinten is elismert éttermek és séfek mellett rengeteg hazai hírességgel is találkozhattak a különleges ízek kedvelői.

Wossala Rozina Instagram posztjában foglalta össze, mely éttermek standjai nyerték el legjobban tetszését.

Az Ide süss! műsorvezetője, Sass Dani a Digó mennyei nápolyi pizzáját kóstolta meg.

Az Ide süss! háziasszonya, Ábel Anita sem hiányozhatott az eseményről aki párjával, a szintén gasztronómiával foglalkozó Robert Favaroval érkezett.

A szemfüles fesztiválozók még Nagy Ervint is láthatták, amint különböző sörös-paprikás-serclis ínyencségeket próbál ki.

A Sütizz! standját mi is megmutattunk nektek csütörtöki Facebook Live videónkban, a látványos kitelepülés és a mennyei csörögefánk Pásztor Annát is érdekelte.

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám természetesen az érdi Pataki cukrászda standját erősítették, ahol ropogós sajtos rúd, tepertős sercli és bajor perec volt a fő attrakció.

Dobó Ági Instagram posztjában osztotta meg rajongóival kedvenc Gourmet Fesztiválos fogásait, nála a Kiosk tépett húsos szendvicse és Sárközi Ákos Eszterházyja a tuti befutó.

Sárközi Ákos, a Textúra séfje párjával, Évával mulatott.

Rácz Jenő sem hiányozhatott a legjobb éttermeket felsorakoztató fesztiválon, a Costes standjánál bárki összefuthatott vele egy fotóra.

És ha már a Konyhafőnök című műsor főszereplőinél járunk, Fördős Zé sem hiányozhatott a Millenárisról.

Aki idén esetleg lemaradt volna a Gorumet Fesztiválról, jövőre pótolhatja a lemaradását a jubileumi, 10. évfordulón, melyet 2020. május 21-től 24-ig tartanak majd a Millenáris Parkban.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

címlap

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...