Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Na így még nem láttad kedvenc termékeid csomagolását

Az örök fogyókúrázók szinte már kapásból rávágják, melyik étel és ital hány kalóriát tartalmaz, sokaknak azonban örök rejtély, hogy egy dobozos kóla például mennyivel ér fel. 

Ez a történet is az Instagramon kezdődött, amikor a CalorieBrands nevű felhasználó létrehozta saját fotóprofilját. Az egyelőre ismeretlen nevű alkotó vagy grafikuscsoport ismert márkás étel -és italtermékek kalóriaértékekkel újratervezett logóját töltötte fel a népszerű fotómegosztóra, ötletesen szemléltetve, hogy egy adag sült krumplival hány kalóriát viszel be a szervezetedbe.

A @CalorieBrands hitvallása szerint ebben a csomagolásban kellene megjelenniük a termékeknek a boltok és éttermek polcain, hogy egy betervezett diéta és fogyókúra esetén megkönnyítsék az emberek kalória-fejszámolását. 

Nézd meg a kedvenc termékeidet kalóriaértékkel ellátva:

A sikeres fogyás titka szerintük valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel. Természetesen ehhez elég nagy fegyelemre és akaraterőre van szükség, de meglepődve fogod tapasztalni, hogy a kalóriaszámolás mennyire rugalmas a többi diétához képest. Itt nincsenek tiltott ételek és a megengedett kalóriabevitelt nagymértékben növelheted ha testmozgást végzel. Végül, de nem utolsó sorban, a kalóriaszámolás módszerét a legtöbb egészségügyi szakorvos ajánlja és támogatja.

És ezt olvastad már?

[via BoredPanda]

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!