Hordj kaját a füledben, nyakadon vagy a fejeden!

Divatban a gasztronómia - a szó szoros értelmében is. Egy japán designer már piacra is dobta kiegészítő kollekcióját az olasz tészták, fánkok és reggelik inspirációjából.

Hihetetlen, de már ez is létezik! Persze ez is a japánoktól, akik formáztak már ételekből kisállatfigurákat, 1000 bögre tejeskávéból forgattak reklámfilmet, piacra dobták a vaszabis fogkrémet, brilliáns konyhai kütyükkel és mérhetetlenül szórakoztató szerkentyűkkel is megnevettetek minket.

Láttad már?

Élő adásban gyulladt ki a konyha egy svéd tv reggeli műsorában - VIDEO!

Most egy japán, műanyag ételeket tervező és modellező hölgy, Norihito Hatanaka őrülete hódította meg a gasztroőrülteket, aki megunva az egyszerű ételmakettek készítését, nekivágott a divatvilágnak, és műanyag kajaformáit divatkiegészítőkre pozicionálta.

A gasztroőrületnek pedig nincs határa! Hordj műkajákat magadon kiegészítőként te is, nézd meg a legellenállhatatlanabbakat!

{SZAVAZAS}

(via BoredPanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!