Hordj kaját a füledben, nyakadon vagy a fejeden!

Divatban a gasztronómia - a szó szoros értelmében is. Egy japán designer már piacra is dobta kiegészítő kollekcióját az olasz tészták, fánkok és reggelik inspirációjából.

Hihetetlen, de már ez is létezik! Persze ez is a japánoktól, akik formáztak már ételekből kisállatfigurákat, 1000 bögre tejeskávéból forgattak reklámfilmet, piacra dobták a vaszabis fogkrémet, brilliáns konyhai kütyükkel és mérhetetlenül szórakoztató szerkentyűkkel is megnevettetek minket.

Láttad már?

Élő adásban gyulladt ki a konyha egy svéd tv reggeli műsorában - VIDEO!

Most egy japán, műanyag ételeket tervező és modellező hölgy, Norihito Hatanaka őrülete hódította meg a gasztroőrülteket, aki megunva az egyszerű ételmakettek készítését, nekivágott a divatvilágnak, és műanyag kajaformáit divatkiegészítőkre pozicionálta.

A gasztroőrületnek pedig nincs határa! Hordj műkajákat magadon kiegészítőként te is, nézd meg a legellenállhatatlanabbakat!

{SZAVAZAS}

(via BoredPanda)

Legújabb receptek

Lazacpogácsa

A különféle halfasírtok eredetileg maradékmentés céljából készültek, lazacból azonban annyira finom halpogácsát készíthetünk, hogy érdemes külön emiatt venni egy adagot. A sült ...

Bodzasorbet

Az otthon elrakott vagy éppen boltban vett bodzaszörpöt két másik hozzávalóval és egy pofonegyszerű technikával könnyedén házi sorbet-vé alakíthatjuk. Tényleg érdemes kipróbálni, ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.