Muszáj látnod ezt a kínai gőzgombóc-hajtogató technikát - szem nem marad szárazon!

Ismered a kínaiak isteni, húsos gőzgombócát? A baot ezerféleképpen hajtogathatod, ha tudod és mered, de ha te nem is, majd a profik helyette - nézd!

Mindig öröm munkájukhoz értő embereket nézegetni - főleg, ha ez a munka ételekkel kapcsolatos. Ezúttal egy profi BAO-hajtogatót láthattok, amint halált megvető bátorsággal teker, lapít, formáz, hullámosít, díszít, szépít egynéhány csodás töltött gombócot.

Mi a BAO?

A bao nem más, mint kínai éttermekben fellelhető irtó finom, tésztabatyuba göngyölt húsos illetve zöldséges, bambuszdobozban gőzölt gombóc, aka gőzgombóc.

Gombócajánló:

Érdemes megnézni, rövid és látványos:

Ezt is nézzétek meg!

11 étel, amit eddig rosszul pucoltál és vágtál

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek