Muszáj látnod ezt a kínai gőzgombóc-hajtogató technikát - szem nem marad szárazon!

Ismered a kínaiak isteni, húsos gőzgombócát? A baot ezerféleképpen hajtogathatod, ha tudod és mered, de ha te nem is, majd a profik helyette - nézd!

Mindig öröm munkájukhoz értő embereket nézegetni - főleg, ha ez a munka ételekkel kapcsolatos. Ezúttal egy profi BAO-hajtogatót láthattok, amint halált megvető bátorsággal teker, lapít, formáz, hullámosít, díszít, szépít egynéhány csodás töltött gombócot.

Mi a BAO?

A bao nem más, mint kínai éttermekben fellelhető irtó finom, tésztabatyuba göngyölt húsos illetve zöldséges, bambuszdobozban gőzölt gombóc, aka gőzgombóc.

Gombócajánló:

Érdemes megnézni, rövid és látványos:

Ezt is nézzétek meg!

11 étel, amit eddig rosszul pucoltál és vágtál

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek