Most ez a J-alakú fagyi őrjíti meg a nyarat!

A legújabb nyári fagyiőrületre már szerte a világon felkapták a fejüket, hiszen ezt a J-alakú fagyitölcsért egyszer mindenki a saját kezében tartva akarja nyalogatni!

A New York-i Sohoban parkoló fagyis kocsi gondolt egy merészet, és nyári kínálatába felvette azt a J-alakú fagyis tölcsért, amit egyébként korábban már Szöulban Jipangyi néven forgalomba hoztak. Az újdonság tehát csak részben új keletű, de mindenképpen zavarba ejtő.

A görbe botra is emlékeztető tölcsért azonban olyan sikeresen népszerűsítette a New York-i fagyis truck, hogy idén nyáron ők lettek a legmenőbb és felkapottabb fagyi árusok, akiknek a J-alakú tölcsérét szinte mindenki a kezében akarja tartani, majd közös fotót posztolni vele valamelyik közösségi oldalra.

Nemcsoda, hogy a világhálót elárasztották a furcsa formájú tölcsérrel pózoló Instagram-fotók, hiszen nem csak az a tölcsér szenzációja, hogy az elejétől a végéig telenyomják fagyival (így mindkét végéről lehet ehető), hanem hogy akár egyszerre ketten is ehetik! Ezen a videón például számos variációt bemutatnak, hogy hogyan fogj hozzá a népszerű tölcsér elpusztításának:

A tölcsér egyébként puffasztott kukoricából készül, és a koreai elődöt csokis és vaníliás fagyikrémmel töltötték meg. A New York-i fagyis autónál már több ízben is kérhető, de nem is csupán ez, hanem pusztán a látvány izgatja igazán a vicces formájú fagyira éhes embereket. Azon túl, hogy legtöbbjüknek egy fallikus szimbólum jut eszükbe a J-alakú tölcsérről, itt van még 10 asszociáció, amit első ránézésre a megkérdezettek eszébe jutott a nyári őrületről:

1. - Gonzo orra2. - az ISIS zászló, amit szexuális segédeszköznek nézett a CNN újságírója3. - a horgászáshoz szükséges horog4. - egy fejjel lefelé állított bot5. - egy esernyő fogantyúval6. - szaxofon7. - Hook kapitány keze8. - az eldugult lefolyó tisztításához szükséges eszköz9. - egy elfuserált csikóhal10. - bumeráng

És neked mi jut róla eszedbe?

(via Mashable)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

3 észbontó fügés sütemény, ha már herótod van a lekvárfőzéstől

Az egyik legszebb probléma, amikor az ember már nem tud mihez kezdeni a kertjében termő gyümölccsel. A füge külön kihívást jelent ebben a témakörben, ugyanis ősszel olyan bőséges termést produkál (ráadásul a nyár után második alkalommal), hogy háziasszony/úr legyen a talpán, aki azt be tudja főzni. Vagy süteménybe sütni: például az alábbi háromba.

Lakos Benedek

További cikkek