Mit főzzek ma? Szerdára zellerkrémlevest, egyedényes tésztát és csokis perecet hoztunk

A mai menübe nem került hús, viszont laktató lesz és ízletes, sőt, gyerekkedvenc! Külön felhívnánk a figyelmet a tésztára, ami egy edényben készül, és a retró desszertre.

A szerdai menü burgonyás zellerkrémleves, paradicsomos egyedényes tészta és retró csokis perec, jó étvágyat!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több aprósüti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek