Mit főzzek ma? Petrezselyemkrémleves, burgonyafőzelék és citromkrémes palacsinta vár

A szerdai nap nem tartogat semmilyen húsos fogást, ellenben különleges ízbombákat igen: a levest mascarponéval krémesítettük, a főfogás a menzát idézi, a desszert pedig gyors és csodás.

Szerdára mascarponétól krémes petrezselyemlevest hoztunk, amit egyszerű krumplifőzelék követ, a desszert pedig pompázatos citromkrémes amerikai palacsinta.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több főzelék erre!

DESSZERT

Még több amerikai palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek