Mit főzzek ma? Selymes zöldborsókrémleves, brokkoli-karfiol tál és tápiókapuding a menü

Kerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.

Kényeztesd ma magad egy selymes zöldborsókrémlevessel, egy ízletes brokkoli-karfiol tállal és egy erdeigyümölcsös tápiókapudinggal. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott karfiol itt!

ROPOGTATNIVALÓ

Még több házi édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek