Mit főzzek ma? Zöld borscs, lecsókrémes tarhonya és reszelt túrós ölel keblére

Hús- és borúmentes napi menüt kap ma mindenki, aki erre jár: napfényes ízek kerülnek a tálra, és minden fogás alapját egy halom zamatos zöldség adja. No, jó a desszertét nem.

Felejtsük el a gondjainkat, ugyanis érkezik egy házias étkekkel telepakolt ebédmenü: spenótos borscs leves, lecsókrémes tarhonya és reszelt túrós vár.

LEVES

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több tarhonyás egytálétel itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek