Mit főzzek ma? Petrezselymes zellerkrémleves, rakott káposzta és cukormentes banánkenyér bátorít főzésre

A hosszú hétvégét pünkösd hétfőn zárjuk egy fejedelmi ebéddel! Zellerkrémlevest ajánlunk előételnek, majd egy laktató rakott káposztát, végezetül pedig egy banánkenyérrel boldogítjuk magunkat.

A mai menüt ráérősen tervezzük, hiszen van idő főzőcskézni, de azért a szabadba is menjünk ki programozni!

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott káposzta itt!

DESSZERT

Még több gyümölcskenyér itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: