Mit főzzek ma? Vöröslencseleves, csirkepaprikás és kalácspuding boldogít

Az asztal terítve vár mindenkit, mégpedig nem mindennapi menüvel: vöröslencseleves érkezik elöl, utána csirkepaprikás, majd kalácsfelfújt a desszertünk.

Mi már tudjuk, mi legyen ma az ebéd: vöröslencseleves, csirkepaprikás és kalácspuding. Jól hangzik?

LEVES

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Még több csirkepörkölt itt!

DESSZERT

Még több kalácsfelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?