Mit főzzek ma? Vasárnapra tojásleves és rántott karfiol készül palacsintával

Ma nem eszünk húst, tartva magunkat a veganuárhoz, bár tény, hogy most nem vegának a fogásaink, csak vegetáriánusak. Tojásleves készül rántott karfiollal, majd extra rakott palacsinta.

Csurgatott tojásleves az első fogás, ami után rántott karfiol készül, az édesség pedig sütőtökös rakott palacsinta csokival!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!