Mit főzzek ma? Vasárnapra ázsiai irányt vettünk

Kurkumás-shitakegombás csirkeleves következik, másodikként thai vöröscurrys-cukkinis csirke rizzsel, a végére pedig sült banánt tartogatunk. Fúziós ázsiai fogások vasárnapra!

Mai ajánlatunk Kelet fele irányul: a levesbe ezúttal kurkuma került, gyömbér és shitakegomba, a főfogásba vöröscurry, a desszert pedig klasszikus sült banán.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...