Mit főzzek ma? Vasárnapi klasszikusok picit másképp

Ne féljen senki, hogy kimarad a húsleves, mert nem, de ezúttal palacsintabetét kerül bele, amit csak imádni lehet, a főfogás rántott hús pedig kap egy kínai svungot. A harmadik marad a klasszikus máglyarakás!

Mai ajánlatunk hű lesz a vasárnapi hagyományokhoz, de kicsit mégis eltér a megszokottól, mert a leves és a főétel is kap egy kis csavart. A desszert viszont klasszik!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek