Mit főzzek ma? Karalábéleves készüljön vajgaluskával, gombapaprikás és irtó krémes sajttorta

Magyaros, mégsem túlzóan zsíros vagy gyomorterhelő fogásokkal lakatunk jól titeket a mai napon.

Vajgaluskás, zöldséges karalábéleves főtt ma nálunk, melyet gombapaprikás követett, és sajttorta koronázott meg.

LEVES

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Még több sajttorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?