Mit főzzek ma? Újházi-tyúkhúsleves, rántott csirkecomb és hűsítő görögdinnyesorbet kecsegtet málnával

Mai menünkben a magyaros ízek dominálnak, már ami a levest és a főételt illeti, a málnás görögdinnyesorbet pedig csak ráadás a fenséges házi húsleves és rántott csirkecomb után.

Micsoda fogások, micsoda ízkavalkád.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...