Mit főzzek ma? Tojásleves, hortobágyi palacsinta és kapros-túrós vidít fel

Nem lesz ma itt semmi újítás, semmi flancolás, csak isteni klasszikusok: csurgatott tojásleves, hortobágyi húsos palacsinta és kapros-túrós lepény érkezik.

Ultraklasszikus menüvel támad a mai nap: tojáslevest, hortobágyi palacsintát és kapros-túróst lehet falatozni.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek