Mit főzzek ma? Rozmaringos répakrémleves, temesvári tokány és málnás rizskoch varázsol el

Nem fogunk éhen maradni ma, az már biztos! Házias, egyben különleges, nem unásig ismételt fogások jönnek mára, szépen, sorban.

Ebédünket répából készült krémleves kezdi, melyhez jól illik majd egy zöldséges-húsos tokány, hogy a végén egy csodaszép málnás rizskoch koronázza az étkezésünket.

LEVES

Még több sárgarépa-krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több rizsfelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.