Mit főzzek ma? Rozmaringos répakrémleves, temesvári tokány és málnás rizskoch varázsol el

Nem fogunk éhen maradni ma, az már biztos! Házias, egyben különleges, nem unásig ismételt fogások jönnek mára, szépen, sorban.

Ebédünket répából készült krémleves kezdi, melyhez jól illik majd egy zöldséges-húsos tokány, hogy a végén egy csodaszép málnás rizskoch koronázza az étkezésünket.

LEVES

Még több sárgarépa-krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több rizsfelfújt itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Íme a nyár 5 klasszikus fogása cseppet sem klasszikusan készítve:...

Egy évszakot nemcsak az időjárása teszi jellegzetessé, hanem azok a klasszikus fogások is, amelyet e kijelölt három hónap alatt fogyasztunk. Szerencsére a nyár csak úgy dúskál a legzamatosabb alapanyagokban és a belőlük főzött, isteni receptúrákban is, amelyeket szeretünk újra és újra megfőzni. Készítsük el őket idén is, sőt, ha kedvünk tartja csavarjunk is egyet rajtuk.

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...