Mit főzzek ma? Gyors tejfölös karalábéleves, egyedényes sajtos tészta és Ciniminis keksz várja, hogy kóstold

Folytatjuk a húsmentes étkezést, de ne aggódjatok, mert egészségesen is jól lehet lakni! Gyors és laktató fogások állnak rajthoz.

Gyors karalábéleves készül, ráadásul tejfölösen, amit egyedényes tészta követ jó sajtosan, a sort pedig az örökkedvenc reggelizőpehely kekszes változata zárja, fahéjat nem sajnálva.

LEVES

Gyors tejfölös karalábéleves

Ez a világ legegyszerűbb és legfinomabb karalábélevese, aminek a receptjét az édesanyámtól lestem el. Ha szűkös az időtök, és sincs tippetek, milyen levest készítsetek, mindenképp ...

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Egyedényes sajtos tészta

Ezt a villámgyorsan összedobható sajtos tésztát bármelyik hétköznap elkészíthetjük ebédre vagy vacsorára. Az egyedenyés tészták lényege (a kevés mosogatnivaló mellett), hogy annyi ...

Még több sajtos tészta itt!

DESSZERT

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Még több fahéjas keksz itt!

Legújabb receptek

Puha almafánk egyszerűen

Az amerikai fánkok egy érdekes alfaja az 'apple fritter', vagyis az almafánk: sütőporos tésztája gyorsan és macera nélkül bekeverhető, nem kell várni a kelesztésre sem. Felhőpuha ...

Sajtburgerleves

Elsősorban sajtburgerrajongók figyelmébe ajánljuk az alábbi receptet, ami a kedvelt street food ízeit gondolja újra levesformában - íme, a SAJTBURGERLEVES! Egy sűrű, laktató, raguszerű ...

Címlapról ajánljuk

Ez történik a testedben, ha rendszeresen eszel banánt

Sokan mumusként tekintenek a banánra egész életükben, mondván, hizlal, tele van cukorral, edzés/fogyókúra mellett tilos, stb. Pedig ha tudatosak vagyunk, minden gyümölcs fogyasztható - a banán pedig millió szempontból a tested barátja, hiszen tele van csomó-csomó egészséges tápanyaggal. Mutatjuk is!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...