Mit főzzek ma? Spenótos csicserileves, rántott padlizsános szendvics és banánkenyér laktat

A levesünkbe rengeteg spenót és laktató csicseriborsó kerül, főétel gyanánt padlizsános szendvicset ehetünk, az édes ízekről pedig egy klasszikus banánkenyér gondoskodik.

Laktató leves, hatalmas szendvics és klasszikus desszert a mai jutalom.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több szendvicskülönlegesség itt!

DESSZERT

Még több gyümölcskenyér itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek