Mit főzzek ma? Retró kedvencek csütörtökre

Az itt következő összeállításunk akár nagymama konyhájából is érkezhetne - csupa-csupa lélekemelő, klasszikus finomság!

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban almalevest hoztunk pásztortarhonyával és aranygaluskával.

LEVES

Hideg almaleves rozmaringgal

Recept itt!

FŐÉTEL

Sültpaprikás tarhonya

Recept itt!

Még több pásztortarhonya itt!

DESSZERT

Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

Recept itt!

Még több aranygaluska itt!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...