Kezdésnek jöhet egy répakrémleves, majd egy isteni sertésszűz pirított erdei gombával és sütőtöknudlival, majd desszertnek egy gesztenyés kekszet szolgálunk fel.
LEVES
Még több sárgarépakrém-leves itt!
FŐÉTEL
szűzpecsenye
Sertésszűz pirított erdei gombákkal és sütőtöknudlival
Ez az ősz színeiben pompázó erdei gombás fogás a karácsonyi asztalon is stabilan megállná a helyét. Citrusos-zsályás sertésszűzzel lett megkoronázva az étel, ami a sütőtökös ...
Még több szűzpecsenye itt!
DESSZERT
teasütemény
Egyszerű gesztenyés keksz
Omlós, puha kekszek, lehengerlően ünnepi ízben. A könnyen összeállítható masszát habzsákkal formázhatjuk különleges süteményekké, de nem kell aggódni: az egész jóval egyszerűbb, ...
Még több teasütemény itt!