Mit főzzek ma? Vasárnap paradicsomleves, borjú bécsi és epres morzsasüti vár

A vasárnapi menü után tuti, hogy mind a tíz ujjad megnyalod, és a kötelező rántott hús sem marad el!

A vasárnapi menü első fogása tárkonyos paradicsomleves, borjú bécsi csodás osztrák krumplisalátával és epres-rebarbarás-crumble lesz!

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több crumble itt!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?