Mit főzzek ma? Paprikakrémleves, édes-savanyú kínai és áfonyás ökörszem kacsint feléd

Mindenkinek jut ebből a gazdag és laktató ebédből, ami már itt összeállt. Elemei: mascarponés sültpaprika-leves, kínai édes-savanyú csirke és áfonyás ökörszem.

Színekben és ízekben is gazdag a mai menü: sültpaprika-krémleves, édes-savanyú kínai csirke rizzsel és áfonyás ökörszem vár.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Még több ökörszem itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Íme a nyár 5 klasszikus fogása cseppet sem klasszikusan készítve:...

Egy évszakot nemcsak az időjárása teszi jellegzetessé, hanem azok a klasszikus fogások is, amelyet e kijelölt három hónap alatt fogyasztunk. Szerencsére a nyár csak úgy dúskál a legzamatosabb alapanyagokban és a belőlük főzött, isteni receptúrákban is, amelyeket szeretünk újra és újra megfőzni. Készítsük el őket idén is, sőt, ha kedvünk tartja csavarjunk is egyet rajtuk.

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...