Mit főzzek ma? Kéttányéros palóclevest, szilvamázas húst és profiterolt ajánlunk

Kiadós lakomát ajánlunk nektek mára, a laktató levest egy könnyedebb, ízletes fogás és egy szuper olasz desszert követi.

Kéttányéros palóclevest, ízletes szilvamázas csirkét és kávéhabos profiterolt ajánlunk.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos fogás itt!

DESSZERT

Még több profiterol itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek