Mit főzzek ma? Palócleves, burgonyatekercsek és lúdláb a mai menünk

Gyönyörű, zöldfűszeres palóclevest hoztunk nektek csütörtökre, amelyet sütőben sült sajtos-sonkás-mustáros burgonyatekercsek követnek, a legvégén pedig édes-krémes lúdlábtortával fojthatjátok le az ízeket.

Ma sem maradtok szépséges és laktató fogások nélkül: bárányos palócleves következik (más húsféléből is jó lesz, nyugalom), amit sonkás krumplitekercsek követnek egyenesen a sütőből, a sort pedig klasszikus lúdláb zárja - hmmm, fincsi!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?