Mit főzzek ma? Palócleves, burgonyatekercsek és lúdláb a mai menünk

Gyönyörű, zöldfűszeres palóclevest hoztunk nektek csütörtökre, amelyet sütőben sült sajtos-sonkás-mustáros burgonyatekercsek követnek, a legvégén pedig édes-krémes lúdlábtortával fojthatjátok le az ízeket.

Ma sem maradtok szépséges és laktató fogások nélkül: bárányos palócleves következik (más húsféléből is jó lesz, nyugalom), amit sonkás krumplitekercsek követnek egyenesen a sütőből, a sort pedig klasszikus lúdláb zárja - hmmm, fincsi!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!