Mit főzzek ma? Olcsó menü májgombóclevessel, babfőzelékkel és kevert almatortával

A mai nap nem is kell nagyon a zsebünkbe nyúlni: a máj még mindig olcsó, a bab szintén megfizethető, az alma pedig szezonális.

A mai fogások egészen olcsóra sikerültek: kezdésként májgombócleves készül, majd jöhet a kolbászos babfőzelék, végül pedig almatorta következik kevert tésztából.

LEVES

Még több májgaluskaleves itt!

FŐÉTEL

Még több babfőzelék itt!

DESSZERT

Még több almatorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?