Mit főzzek ma? Olasz zöldségleves, cordon bleu és almás pite a menü

Ha egy jóféle, mindennel megrakott zöldséglevesre vágytok, hozzá egy pazar rántott húst ennétek, és végül éppen egy almás töltelékkel megrakott pite lebegett a szemetek előtt, jó hírünk van, érkezik!

Ma izgalmas menüsort hoztunk: egy gazdag olaszos zöldséglevessel indítunk, amit cordon bleu-vel folytatunk, és ha éhesek maradnánk, még egy retró almás pite is jöhet!

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több almás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek